• Alles over de geschiedenis van Zoetermeer

    Afbeelding: Alles over de geschiedenis van ZoetermeerWelkom bij Oud Soetermeer! Hier vindt u informatie over de geschiedenis van de stad Zoetermeer. Via de werkgroepen kunt u onderzoek doen of daarbij worden geholpen. Hoe u lid kunt worden of aan de activiteiten kunt deelnemen, vindt u ook op deze site.
     
 
 

Inloopavonden

U bent hier: home › Inloopavonden
Genealogische Werkgroep Zoetermeer (GWZ)
Elke eerste maandag van de maand (uitgezonderd officiële feestdagen; uitgezonderd juli en augustus) van: 19.30 uur tot 22.00, in Dorpsstraat 132 in Zoetermeer, zie Contact. U kunt gegevens uit de uitgebreide databank op papier en digitaal raadplegen. Ook helpen de leden u met het starten van uw onderzoek naar de familie of wijzen u de weg naar nieuwe bronnen. Daarnaast zijn diverse genealogische en historische naslagwerken te raadplegen, waaronder veel bewerkingen van Zoetermeerse en Zegwaartse archiefbronnen.

Archief en bibliotheek
Elke woensdagmiddag (uitgezonderd officiële feestdagen) van: 14.00 uur tot 17.00 uur, in Dorpsstraat 132 in Zoetermeer, zie Contact. U kunt vragen stellen over de geschiedenis van Zoetermeer en inzage krijgen in de uitgebreide bibliotheek en fotocollectie. Heeft u vragen vooraf? Neem dan even contact op met de archivaris Ronald Grootveld.