• Alles over de geschiedenis van Zoetermeer

    Afbeelding: Alles over de geschiedenis van ZoetermeerWelkom bij Oud Soetermeer! Hier vindt u informatie over de geschiedenis van de stad Zoetermeer. Via de werkgroepen kunt u onderzoek doen of daarbij worden geholpen. Hoe u lid kunt worden of aan de activiteiten kunt deelnemen, vindt u ook op deze site.
     
 
 

Filmavond "The Young Ones, Ónze jaren zestig in Zoetermeer"

Maandag 15 en dinsdag 16 oktober organiseren we een filmavond en ludieke lezing in het kader van de jaren zestig. De Film "The Young Ones, Ónze jaren zestig in Zoetermeer" wordt vertoond met live muziek uit de sixties en een drankje na afloop. In de film halen Zoetermeerse babyboomers herinneringen op en lopen door het dorp Zoetermeer. Veel aandacht voor de muzikale soundtrack uit de Magische Jaren Zestig en een speciaal aangeklede zaal!
Locatie: 't Centrum, Frans Halsstraat 1, aanvang 20.00 uur op beide avonden.
Kosten 7,50, leden HGOS 5,--. Reserveren is noodzakelijk via mw. F. Brandhorst tel. 079 351 7047 of activiteitencommissie@oudsoetermeer.nl.
BEZOEK OOK DE TENTOONSTELLING en schaf het bijbehorende boek met een schat aan herinneringen aan de sixties aan (leden van het HGOS krijgen een exemplaar)!


«Terug